Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Obnovit původní

.

INFO K DERBY

INFO K DERBY

Články 0 Comments

Letenští, již zítra nás čeká veledůležité derby se slavií. Spartu požene k výhře vyprodaný stadion, a proto přinášíme potřebné informace a instrukce k zápasu.

__

Výkop je stanoven na 17:00, brány stadionu se otevírají již v 15:30. Na branách 1,2,3 a v kotli budou označení lidé vybírat do pokladničky na choreofond. Blíží se oslavy 125 let, tak vás všechny prosíme o jakýkoliv příspěvek. Každá koruna se počítá.

__

V domácím sektoru máme přichystané dvě choreografie. Pozorně při nich poslouchejte pokyny spíkra. Zároveň dávejte pozor na položené plachty na sedačkách a vyvarujte se jejich poškození! Dále důrazně žádáme všechny, aby samovolně neodpalovali pyrotechniku při roztažení plachet a nenarušili tak jejich prezentaci. Pokud máte něco vlastního, přijďte za námi radši vše zkonzultovat.

__

V kotli se objeví nová vlajka Letenští a zároveň se na “zábradlí” vrátí hlavní skupinové vlajky. Převěšovat vlajku Letenští je zakázáno! Vrací se také mávací vlajky. Prosíme o ohleduplnost k nim, protože v minulosti byla většina z nich zlomená hned po prvním zápase…

__

Dresscode vyhlášený není, nicméně preferovaná barva je černá.

__

Letenští shop pro vás přichystal nové mikiny a trička Anti SKS, které si tak budete moci koupit k již zavedeným šálám a trikům Antislávisti. Obchod na v ulici Čechova 3 otevírá v 14:00